BB-Stefanilla jättimorkkis: ”Pitäisi varmaan mennä AA-kerhoon”

Big Brother · Stara.fi

Eilen Big Brother -talossa sattui ja tapahtui poikkeuksellisen paljon, kun asukkaat viettivät kauden tähän mennessä vauhdikkaimpia juhlia. Illan aikana Amanda ja Suvi joutuivat viimein kertomaan Stefanille kuinka rasittavaa hänen käyttäytymisensä on.

BB-Stefan on liehitellyt Amandaa aina juovuttuaan, ja eilen tilanne meni jo hieman liian pitkälle. Lopulta BB-Amanda joutui ilmoittamaan miehelle, että heistä ei voisi tulla ystäviä enempää.

Tänään Stefan on ollut erittäin hiljainen ja kärsinyt jättimäisestä morkkiksesta. Muut eivät ole eilistä muistelleet, mutta Stefan ei ole muuta voinut miettiä. Samalla hän totesi alkoholikäyttönsä menneen mahdollisesti jo liian pitkälle.

– Mun pitää varmaan mennä AA-kerhoon, Stefan totesi muille asukkaille.

– Mennään yhdessä, BB-Tanja komppasi.

Välillä Amanda kävi lohduttamassa miestä.

– Kyllä se siitä ohi menee, Stefan murahti takaisin.

Eilisen välienselvittelyn jälkeen Amanda ja toinen kilpakosija Ben ovat olleet selvästi aikaisempia päiviä lämpimimmissä tunnelmissa. Heidän katselemisensa tuntuu Stefanista samalta kuin suolaa kaadettaisiin haavoihin.