BB-Amanda sai tarpeekseen – Suvi ripitti Stefania ahdistelusta

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon eiliset bileet osoittivat jälleen kuinka ihastunut BB-Stefan on häntä 19-vuotta nuorempaan Amandaan. Mies liehitteli nuorta kaunotarta keskeytyksettä, ja viimein BB-Suvi päätti ottaa asian puheeksi Stefanin kanssa.

– Sä pyysit, että mä sanon sulle suoraan. Mä tiedän, että sä tykkäät Amandasta, mutta ei sun tarvi mitään rakkaudentunnustuksia täällä kertoa. Me ollaan nyt BB-talossa. Mä annan vaan oman neuvoni, mutta tee mitä susta itsestä tuntuu, BB-Suvi ripitti.

– Ihan oikeesti vi**u, BB-Stefan vastasi myrtyneenä.

Hieman myöhemmin Stefan ja Amanda saapuivat molemmat keittiöön iltapalalle. Siellä sama meno jatkui ja Amanda joutui itsekin kertomaan tilanteesta Stefanille.

– Amanda, tiedätkö mitä? Nää on ihan puupäitä. Eihän sulla ole paha mieli? Anna halaus, Stefan sopersi.

– Nyt lopetat ton itsensä toistamisen. Mä en jaksa sitä enää. Kyllä mä kerralla ymmärrän, Amanda joutui toteamaan.

Illan aikana myös BB-Ben ja BB-Annika vetäytyivät pesään keskustelemaan Annikan ja Mikaelin suhteesta. Annika oli huomannut Mikaelin seuraavan häntä koko ajan, eikä ollut kovin innoissaan tilanteesta.

– Mä en halua olla sen kanssa koko ajan. Ihan sama minne mä meen niin se seuraa. Niin paljon kuin sen kanssa onkin kivaa, niin mä oon niin seurallinen tyyppi, Annika kertoi.

Ben paljasti Annikalle halunneensa suudella Amandaa.

– Mun on tehnyt mieli täällä sata kertaa pussata jotain. Ei sua vaan… Mutta kun mä en viitsi tai uskalla, Ben kertoi Annikalle.

Saman tien Mikael saapui pesään ja Annikan pointti osoittautui oikeaksi. Suhdekeskustelu päättyi kunnes Mikael poistui paikalta.