Cheryl Cole teki oman tyttökalenterinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Girls Aloud -tyttöbändistä julkisuuteen singahtanut Cheryl Cole ei ole näyttäytynyt julkisuudessa futarimiehensä Ashley Colen naisseikkailujen uutiskohun jälkeen. Nyt hän on kuitenkin julkaissut ensi vuodelle oman tyttökalenterinsa.

Tyttökalenterinsa kuvissa Cheryl nähdään näyttävissä poseerauksissa ja luonnollisesti myös vähissä vaatteissa. Tutustu kalenterin antiin tästä.

Cheryl Colen yrittää parhaillaan valloittaa Yhdysvaltojen musiikkilistoja The Black Eyed Peas -tähti Will.i.amin opastuksella. X Factor -ohjelmasta saanut kaunotar kokeilee siipiään myös näyttelijänä What To Expect When You’re Expecting -elokuvassa. Muita elokuvan tähtiä ovat muun muuassa Cameron Diaz ja Jennifer Lopez.

28-vuotias Cheryl Cole erosi tuomarointipaikastaan myös Britannian X Factor -ohjelmasta saatuaan potkut amerikkalaisesta versiosta. Popparin tuomarointipaikan tilalle kiinnitettiin The Pussycat Dolls -tähti Nicole Scherzinger. Muita tuomareita Yhdysvaltojen X Factor -versiossa ovat tuottajamoguli L.A. Reid, American Idol -tuomari Paula Abdul ja Simon Cowell.