Miesten ultrapienet uimahousut naurattavat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla maailmalta löytyvistä todennäköisesti maailman pienimmistä miesten uimahousuista. Amerikkalainen Koala Swim -yritys kauppaa nimittäin uikkareita, jotka ovat kirjaimellisesti postimerkin kokoiset.

Yhtiön listoilta löytyy myös muita lähes yhtä naurettavan kokoisia miesten uimahousuja, joiden materiaalikulut eivät ainakaan päätä huimaa. Muotonsa perusteella ”uikkareita” voisi yrittää käyttää jääkiekkovarusteiden alla alasuojana, mutta kestävyys ei taida olla aivan riittävää siihen.

Maailman pienimpien uimahousujen titteliä nämä eivät kuitenkaan onnistu lunastamaan. Taannoin valkokankaalla nähtiin kuinka Borat-hahmo seikkaili erittäin paljastavissa vihreissä mankineissaan. Viime viikolla mankini lisättiin Oxford English Dictionary -sanakirjaan, eli se on nyt virallisesti sana.