Tamara Ecclestone paljasti bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Formulamoguli Bernie Ecclestonen vanhin tytär Tamara Ecclestone on noussut usein otsikoihin uhkeiden muotojensa ansiosta. Poveaan auliisti esittelevä kaunotar riisuutui taannoin myös hyväntekeväisyyden nimissä, sillä hänet nähtiin poseeraamassa PETA-järjestön kampanjakuvassa ylävartalo paljaana.

Nyt upporikas Tamara on kuvattu nauttimassa aurinkoisesta rantalomasta miesseurassa. Samalla paparazzit ikuistivat neitokaisen bikinivartalon.

Kaunotar esiintyy brittiläisessä Tamara’s World -realitysarjassa, joka nähdään ruuduissa lokakuussa. Sarja kertoo rikkaan perijättären todellisesta luksuselämästä. Realityohjelmassa uskotaan esiintyvän myös kaunottaren nuorempi sisko Petra ja prinsessaystävät Beatrice ja Eugenie.

Tamara Ecclestone on upporikkaasta perheestä, sillä hänen formulamoguli-isänsä lisäksi myös hänen äitinsä on tehnyt menestyksekkään uran. Perijättären kroatialainen Slavica-äiti on takavuosien supermalli. 27-vuotias Tamara on tehnyt kansainvälistä uraa muiden muassa televisiossa. Milanossa syntynyt kaunotar oli mukana selostamassa vuoden 2009 Formula 1-kilpailuja Italian televisiossa.