The Game väittää: ”50 Cent on homoseksuaali”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen räppäri The Game, oikealta nimeltään Jayceon Taylor, on julkaissut neljä albumia, joista kaksi nousi Yhdysvaltojen listäykkösiksi. Hate It Or Love It -hittikappaleen esittäjä on saanut myös kaksi Grammy-ehdokkuutta.

Pari viikkoa sitten 31-vuotias Game kertoi uskovansa monien eturivin räppäreiden olevan homoseksuaaleja. Rap-tähden mielestä niin sanottujen ”kaappihomojen” pitäisi olla rehellisiä itselleen ja muille seksuaalisuudestaan.

– Uskon, että muutamat eturivin räppärit ovat kaappihomoja. Minulla ei ole mitään homoseksuaalisuutta vastaan, mutta kaappihomot ärsyttävät. Homoja on joka puolella ja tämä on vapaa maa, Game kertoi VLADTV-sivustolle.

Nyt The Game on joutunut nimeämään vähintään yhden tunnetun hiphop-tähden, joka on hänen mukaansa homoseksuaali. TMZ-julkaisulle osoitetussa viestissä räppäri nimeää erääksi sellaiseksi supersuositun 50 Centin. Väitettä tosin varjostaa hieman se, että The Game ja 50 Cent ovat tunnetusti olleet jo pitkään toistensa vihamiehiä.Kuva: Twitter

The Game kertoi ärsyyntyvänsä siitä, jos ”kaappihomo” esittää pitävänsä naisista, mutta oikeasti katseleekin sillä silmällä samaa sukupuolta. Game uskoi myös joskus tehneensä yhteistyötä räppärien kanssa, jotka ovat olleet kaappihomoja.

Äskettäin The Game aiheutti vakavan vaaratilanteen Twitter-blogissaan julkaiseman päivityksen vuoksi. Tähtiräppäri nimittäin julkaisi blogissaan Comptonin poliisilaitoksen puhelinnumeron, jonne hän pyysi fanejaan soittamaan. Räppäri ei kuitenkaan kertonut, että kyseessä oli poliisin numero, vaan väitti hakevansa itselleen avustajaa ja pyysi kiinnostuneita soittamaan. Poliisipäällikön mukaan teko aiheutti vakavan vaaratilanteen, koska hätäpuhelut jumiutuivat kahdeksi tunniksi.