Uudet BB-asukkaat ovat Kaisa, Veera, Liana ja Netta – vain yksi jatkaa talossa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon asteli juuri neljä uutta asukasta, jotka suljetaan heti BB-talon lisähuoneeseen yhdessä sinne hetki sitten passitetun Benin kanssa. Neljä sinkkunaista ja Ben asuvat eristettynä talon lisähuoneessa torstaihin saakka.

Torstaina BB-Ben päättää kuka naisista pääsee jatkamaan kisaa varsinaisessa BB-talossa. Tulokkaat ovat BB-Kaisa, BB-Veera, BB-Liana ja BB-Netta. Kolme naisista joutuu kotimatkalle jo neljän päivän BB-asumisen jälkeen. Vain yksi saa siis mahdollisuuden jatkaa talossa, ja Ben saa kunnian päättää kuka heistä pääsee asustamaan muiden asukkaiden kanssa.

Myös Ben itse oletti selviytyneensä suoraan finaaliviikolla sen jälkeen kun hänet passitettiin lisähuoneeseen. Onnittelujen sijaan hän sai kuitenkin seurakseen varsinaisen haaremin, jonka kanssa hän viettää seuraavat neljä päivää. Samalla nähdään millainen naistenmies Ben todellisuudessa onkaan ja kuinka ihastus Amandaan säilyy.