Tänään tv:ssä: Hulvaton komediahitti – ei tosikoille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä iltana Sub esittää kello 21.00 alkaen aikoinaan suurtakin kohua aiheuttaneen Ali G -hittikomedian. Da Ali G Show -ohjelmasta alunperin tunnetuksi tullut Sacha Baron Cohenin luoma roolihahmo seikkailee ja sekoilee elokuvassa tunnettujen tähtien kanssa.

Sacha Baron Cohen hautasi Ali G ja Borat -hahmot vuoden 2007 joulukuussa.

– Tämä on kuin joutuisi jättämään hyvästit rakkailleen. Suosion kanssa oli vaikeaa, vaikkakin se oli mahtavaa. Jokainen ihminen joka näkee Boratin, on sitten jo saanut sen kokemuksen. Ilmiö tavallaan syö itseään. Kaikki on ollut mahtavaa ja paljon hienompaa kuin olisin voinut koskaan toivoa, Cohen kertoi Daily Telegraph -lehdelle.

Vuonna 2005 Cohenin toinen hahmo Borat (kuvassa) haastettiin oikeuteen Kazakstanin valtion halventamisesta. Borat saapui Lissabonissa järjestettyyn gaalailtaan kuvitteellisella Air Kazakh -yhtiön lentokoneella, jonka yksisilmäinen lentäjä oli ilmeisen juopunut.

– Ei ole mahdotonta, että Cohen toimiin liittyy poliittisia syitä. Tarkoituksena on halventaa Kazakstanin maata ja kansaa. Tulemme estämään tämän jatkumisen tarvittaessa oikeustoimilla, Jerzhan Ashykbajev Kazakstanin ulkoministeriöstä jyrisi.