BB-Liana riisuu myös The Babes -sivustolla – katso

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon saatiin eilen jälleen uusia asukkaita, kun taloon saapui neljä uutta sinkkunaista. Eräästä tulokkaasta löytyi verkosta pian runsaasti näyttävää kuvamateriaalia, sillä mukana oli myös paljastavia otoksia.

21-vuotias helsinkiläinen Liana poseeraa nimittäin esimerkiksi MySpace ja Kuvake -yhteisöpalveluissa, mutta myös The Babes -sivuston kuvissa. Liana esiintyy sivustolla nimimerkillä Caramell, ja hänen otoksiaan voi katsastaa tästä linkistä. Samalla hän kertoo lyhyesti itsestään.

– Malli toiminnasta ei niinkään taustaa. Promoottori misuna tullut oltua pienempänä tyttönä vähän kasvettua on tullut innostus Suicidegirls toimintaa kohtaan. Noin muuten elämässäni olen turvallisuusalan opiskelija, töissä vartijana sekä järjestyksenvalvojana. Turvallisuus ala on rakkauteni, kameran edessä pyöriminen rakastajani. ;) Liana kertoo.