Kim Kardashian paljasti psoriasis-jalkansa blogissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin julkkisperheen tunnetuin jäsen Kim Kardashian vihittiin äskettäin koristähti Kris Humphriesin kanssa. Kaunottaren uutisoitiin tienanneen ökyhäistään 18 miljoonaa dollaria.

Tasavuosia juuri täyttänyt Kim Kardashian paljasti taannoin sairastavansa psoriasista. Neitokainen on sittemmin ilmoittanut taistelevansa sairautta vastaan, ja nyt hän on julkaissut aiheesta blogissaan myös valokuvia. Kyseessä ovat ennen ja jälkeen -kuvat hänen jaloistaan neitokaisen käyttäessä Sally Hansen Airbrush Legs -hoitoja. Kyse on siis käytännössä mainoksesta.

30-vuotias Kim Kardashian ja hänen poikaystävänsä, 26-vuotias NBA-tähti Kris Humphries kihlautuivat kuuden kuukauden seurustelun jälkeen. Kris Humphries osti kullalleen taannoin huiman arvokkaan kihlasormuksen. Lorraine Schwartzin suunnitteleman 20,5 karaatin sormuksen arvo on yli kaksi miljoonaa dollaria.