Amerikkalaiset pettyivät Miss Universum -tappioon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Universum -kilpailut kisattiin nyt 60. kerran. Uudeksi universumin kauneimmaksi naiseksi kruunattiin 25-vuotias Miss Angola Leila Lopes. Suomelle odotettiin hyvää sijoitusta, mutta sitä ei tullut. Eniten pettymystä tulos on kuitenkin nyt aiheuttanut Yhdysvalloissa.

Miss USA Alyssa Campanella oli ainakin amerikkalaisten mielestä selkeä ennakkosuosikki kilpailussa. Lisäksi he odottivat järjestäjiltä jonkinlaisia säälipisteitä, koska WTC-iskujen vuosipäivä osui yksiin kisan kanssa. Donald Trumpin omistama Miss Universum -kilpailu ei kuitenkaan säälipisteitä jakanut.

Amerikkalaiskaunotar ei lopulta selviytynyt edes kärkikymmenikköön, mikä oli monien amerikkalaisten mielestä huutava vääryyn. Nyt kärkipäähän sijoittuivat Angolan lisäsi Miss Ukraina, Miss Brasilia, Miss Filippiinit ja Miss Kiina. Erityisen kovasti monia harmitti siksi, että kerrankin Yhdyvalloilla oli kisassa missi, joka ei ollut rypenyt jonkinlaisessa pienessä tai suuressa skandaalissa.