34-vuotias musiikkitähti kuoli traagisesti – putosi katolta synttäribileissään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ranskalais-tunisialainen DJ-tuottaja DJ Mehdi on kuollut. Hän menehtyi traagisesti juhliessaan omaa syntymäpäiväänsä ystävien kanssa. Tuottajatähti, oikealta nimeltään Mehdi Faveris-Essadi, menehtyi alustavien tietojen mukaan kesken bileiden tapahtuneessa putoamisonnettomuudessa.

MTV Newsin tietojen mukaan kuolemaan johtaneita synttärijuhlia vietettiin Mehdin asuintalon katolla. Hänen levy-yhtiönsä Ed Banger Records ei ole vielä halunnut kommentoida asiaa. Le Monde -lehden mukaan Mehdi kuoli ja kolme loukkaantui vakavasti, kun parvi romahti. Liberation Next kertoo DJ-tuottajan pudonneen katolta useiden metrien matkan maahan.

DJ Mehdi työskenteli urallaan lukuisten menestyksekkäiden artistien ja yhtyeiden kanssa.

Uutinen levisi ensin Twitter-mikroblogissa, jossa sitä pidettiin ensin huijauksena. Pian tuottajan tiedottaja kuitenkin vahvisti tiedot oikeaksi. Muiden muassa Rihannan poikaystäväksi epäilty hiphop-tähti Drake on ilmaissut osanottonsa ystävänsä poismenon johdosta. Resident Advisor -lehden mukaan suosittu pariisilainen yökerho Paris Social Club pitää ovensa tänään suljettuna kunnianosoituksena kuolleelle tähdelle.