Gwyneth Paltrow yllätti mikrobikineissä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Gwyneth Paltrow on viime vuodet keskittynyt lähinnä perhe-elämään. Brittiläisen Coldplay-yhtyeen keulahahmon Chris Martinin kanssa naimisissa oleva kaunotar ei ole kuitenkaan antanut ulkomuotonsa repsahtaa, sillä näyttelijätär on nykyään hoikka ja lihaksikas.

Nyt näyttelijätär on kuvattu nauttimassa rantaelämästä erittäin hoikkana ja todella pieniin bikineihin pukeutuneena. Gwyneth ikuistettiin myös vauhdikkaissa vesileikeissä.

Glee-hittisarjassakin esiintynyt kaunotar on kertonut avoimesti olevansa kauneusleikkauksia vastaan. Hänen mielestään esimerkiksi Botox on silkkaa huijausta. Äskettäin 38-vuotias hehkeä näyttelijätär kertoi kuitenkin harkitsevansa plastiikkakirurgista leikkausta rinnoilleen, jos ne menettävät muotonsa raskauden takia.

Ulkonäkönsä eteen paljon töitä tekevä näyttelijätär on kertonut noudattavansa tiukkoja dieettejä pysyäkseen hoikkana. Yksi tähden käyttämistä äärimmäisistä dieeteistä koostuu ainoastaan vaahterasiirappia, cayennepippuria, sitruunamehua ja vettä sisältävästä juomasta. Tähti on lisäksi kertonut syövänsä vain yhden aterian päivässä.