LeAnn Rimesin vartalo kuihtuu – silikonit pysyvät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Grammy-palkittu kantrilaulaja LeAnn Rimes tunnetaan muun muuassa Can’t Fight The Moonlight -hittikappaleestaan. Hän aloitti laulamisen kolmevuotiaana ja on myynyt sen jälkeen yli 20 miljoonaa levyä.

Nyt kantrilaulajan rutkasti laihtunutta olemusta ihmetellään mediassa. 29-vuotiaan kaunottaren uutisoitiin nimittäin laihtuvan kovaa vauhtia ja monet uskovatkin Rimesin kärsivän syömishäiriöstä. Julkisuuden valokeilaan palannut tähti on hoikkaakin hoikempi korkokengissään. Viime viikolla ikuistetuista kuvista voidaan huomata, että kuihtuminen ei ole kuitenkaan vaikuttanut neitokaisen uusiin silikonirintoihin.

LeAnn Rimes on ollut viime aikoina otsikoissa parisuhteensa ja silikonirintojensa merkeissä. Tähti nimittäin hankki taannoi silikonirinnat, joita hän on sittemmin esitellyt auliisti. Kaunotar meni taannoin myös naimisiin näyttelijäkomistus Eddie Cibrianin kanssa.

LeAnn Rimes pokasi 38-vuotiaan näyttelijäkomistus Eddie Cibrianin, kun molemmat tähdet olivat tahoillaan naimisissa. Tapauksesta syntyi todellinen sekasotku, kun neliödraaman osapuolet hakivat kukin vuorollaan avioeroa. Pariskunta kesti kuitenkin suhdedraaman ja avioitui huhtikuussa. Cibrian tunnetaan muun muuassa Tunteita ja tuoksuja -saippuasarjasta.