Rihannan muodot mainoskuvien pääosaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin poptähtiin lukeutuva Rihanna on saanut viime aikoina lunta tupaan flegmaattisista keikoistaan sekä Suomessa että muualla maailmassa. Äskettäin hänet kuvattiin bilettämässä rankasti tyttökavereidensa kanssa vuokratulla huvijahdilla.

Nyt Rihanna on keikistellyt Armani Jeans -merkin kuvauksissa ainoastaan rintaliiveihin pukeutuneena auton takapenkillä. Näyttävät kuvat on nyt julkaistu verkossa, ja ne saavat takuulla miehet pysähtymään hetkeksi kuvien pariin.

Kuva: Armani Jeans

Italian Vogue-lehti valitsi äskettäin popparin vuoden naiseksi. 23-vuotias Robyn Rihanna Fenty sai kunnianosoituksen musiikkimenestyksestään ja työstään hyväntekeväisyyden parissa. Lehti kehui myös laulajakaunottaren taitoa selviytyä yksityiselämänsä tragedioista pitäen silti uransa kasassa. Rihanna kampanjoi esimerkiksi rintasyöpää vastaan ja auttaa sairaita ihmisiä.