Tämä kritiikki oli Applelle liikaa – poisti pelin kaupastaan

Digi · Stara.fi

Maailman suurimpiin teknologia-alan yrityksiin lukeutuva Apple on pitänyt tiukkaa kuria sovelluksia myyvässä verkkokauppa App Storessaan. Yhtiö on poistanut myynnistä lukuisia ohjelmia ja pelejä, jotka eivät ole sopineet sen tarkoitusperiin.

Nyt kieltolistalle on päätynyt eräs poikkeuksellisen raju peli. Applen iPhonelle tehdyssä pelissä pelaaja joutuu pakottamaan kehitysmaissa pikkulapsia kaivamaan maasta mineraaleja Applen puhelimiin.

Seuraavassa kentässä piilotetaan maahan puhelinten myynnistä syntynyttä vaarallista jätettä ja kolmannessa varotaan tehtaiden ikkunoista hyppääviä Applen kiinalaisia työntekijöitä. Peli liityy Phonestory.org -nimiseen kampanjaan. Peli julkaistaan seuraavaksi Android-laitteisiin.