BB-Ben tunnusti ihastuneensa – mokasi itse mahdollisuutensa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on saatu seurata viime päivinä monimutkaisia suhdekuvioita, kun talon asukkaat ovat käyneet läpi koko tunneskaalan tuotannon avustuksella. Erityisesti kaksi asukasta ovat saaneet muita enemmän niin sanotusti siipeensä tässä tapahtumasarjassa.

BB-Ben ja BB-Amanda ihastuivat nimittäin toisiinsa, mutta sitten Ben karkotettiin muutamaksi päiväksi elämään taloon astelleiden neitokaisten kanssa. Mies unohti Amandan välittömästi naisten saapuessa. Ben ei maininnut Amandasta tulokasnaisille sanallakaan, eikä siten myöskään kertonut muille heidän lähentymisestään.

Sen sijaan Ben nautti täysin siemauksin saamastaan huomiosta – myös peiton alla. Amanda näki tapahtumat myöhemmin videolta. Eilen illalla Amanda katui syvästi sitä, että oli ihastunut Beniin.

Ben murskasi siis itse mahdollisuutensa talon kaunottareen, mutta tänään hänellä oli yllättäen toinen ääni kellossa. Ben nimittäin kertoi Lianalle ihastuneensa erääseen tyttöön. Nimeä Ben ei kertonut, mutta totesi, ettei kyseessä ollut kukaan nelikosta ja että tytön nimi alkaa A-kirjaimella. Hetki sitten Amanda asteli naistulokkaiden luokse taloon, joten pian on luvassa myös Amandan ja Benin jäätävä jälleennäkeminen.