BB-Amandan ja Benin naisten tyly kohtaaminen: ”Jos katse voisi…”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on parhaillaan menossa varsinainen tunteiden tulimyrsky, kun tulokasnaiset ja BB-Ben saivat seuraansa kiukkuaan ja mustasukkaisuuttaan useamman päivän ajan seinän takana keränneet Amandan ja Annikan.

Oven avauduttua tulokkaat ryntäsivät heti halaamaan Amandaa ja Annikaa, vaikka tunnelma oli käsinkosketeltavan kolea. Amandaa ja Annikaan ei kiinnostanut edes esitellä itseään saati tietää keitä muut naiset olivat. Amanda ilmoitti heti haluavansa mennä Annikan kanssa suihkuun. Neitokaisilla ei ollut lainata meikkejä, mutta pesuaineita heillä onneksi oli.

– Täällä on kuuma herranjumala, Annika totesi ja saman tien molemmat kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen.

– Tulkaa takaisin, Liana totesi tyttöjen mentyä hetkeksi päiväkirjahuoneeseen.

– Saadaanks me riisua? Meillä on hyvin epäsopivat vaatteet täällä alla, Annika tiedusteli palattuaan.

Naisten keskinäinen jutustelu ei lähtenyt kovin nopeasti vauhtiin.

– Kaikkea ne keksii, BB-Katja yritti pitää yllä keskustelua.

Edelleen tylyn oloinen Amanda tiedusteli mikä elokuva neitokaisilla on ohjelmassa. Samalla Annika bongasi pöydältä Benin pehmolelun, eikä Amanda pitänyt näkemästään. Ben nukkuu parhaillaan talon makuuhuoneessa, eli hän ei ainakaan vielä osallistu leffailtaan.

– Vi**u mä luulin, että me päästään suihkuun, Amanda totesi Annikalle.

Aiemmin BB-Amanda murtui saatuaan nähtäväkseen videon, jossa hänen ihastuksensa BB-Ben oli läheisissä tunnelmissa tulokkaiden kanssa. BB-Annika puolestaan tuohtui, kun hänen ihastuksensa BB-Mikael suuntasi naisten luokse vain pariksi tunniksi. Vanhat asukkaat ovat joutuneet kuuntelemaan sateessa tulokkaiden villiä juhlimista jo useamman illan ajan, joten tämänhetkistä tunnelmaa on ladattu ulkoilmassa jo päiväkaupalla.