BB-Terhin ex-mies tuomittu murhasta: ”Löi hampaat sisään ja viilteli”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asukkaat ovat paljastaneet toisilleen runsaasti salaisuuksiaan, joiden joukossa on kuitenkin ollut myös hieman kyseenalaisia paljastuksia. Tänään BB-Terhi paljasti asioita väkivaltaisesta ex-poikaystävästään.

Talon tehtäväalueella asustelevat asukkaat keskustelivat muun muuassa heille sattuneista ikävistä asioista. BB-Terhi paljasti keskustelussa entisen poikaystävänsä pahoinpidelleen tätä.

– Se vähän suutahti mulle. Löi mun hampaat sisään ja viilteli mun jalkaa. Siks mulla on siinä tatuointi, Terhi kertoi asukkaille.

– Se onkin istunut linnassa murhasta. En oo kyllä sen jälkeen ollut jätkän kanssa missään väleissä, Terhi jatkoi kerrontaansa.

– No ihmettelen miks et ole, BB-Salar vitsaili järkyttyneenä tarinasta.

Terhi on kertonut asukkaille myös rajuista päihdesekoiluistaan. Hän kertoi nimittäin 14-vuotiaana juoneensa niin paljon alkoholia, että hän puhalsi huimat kolme promillea alkometriin. Toisella kerralla mittari ei hänen mukaansa edes riittänyt mittaamaan promillemäärää. Räiskyvä punapää kertoi myös vastustaneensa poliisia, jolloin hänet oli viety käsiraudoissa putkaan.