Raju asu ”paljasti” Lady Gagan jalkovälin – mitä siellä olikaan? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kertoi taannoin ettei hän osaa enää erottaa oikeaa minäänsä lavapersoonastaan. Äskettäin laulajan kerrottiin julkaisevan itsestään valokuvakirjan, jossa nähdään myös intiimejä otoksia tähdestä.

Nyt 25-vuotias supertähti oli aiemmin hurjien nettiväitteiden pyörteissä, kun hänellä väitettiin olevan sekä miehen että naisen sukuelimet. Nyt neitokaisen erittäin paljastava punainen mekko on ”vahingossa” paljastanut liikaa, kun halkio ulottui jalkoväliin saakka. Kohukuvista ei kuitenkaan saa selvää mitä jalkovälistä lopulta löytyi.

Persoonallisista asuvalinnoistaan ja rohkeista esiintymisasuistaan tunnettu tähti kertoi äskettäin Harper’s Bazaar -lehdessä pitävänsä alastomana olemisesta. Hän kertoi muun muuassa lapsena juosseen aina alasti ympäri kotiaan ajaen lastenhoitajansa hulluuden partaalle.

Taannoin megatähti purskahti itkuun tuomaroidessaan So You Think You Can Dance -tanssikilpailua. Hän kertoi nimittäin tanssijoiden esityksien olleen niin herkkiä ja tunteellisesti voimakkaita ettei hän voinut pidätellä tunteitaan. Vahvoista meikeistään tunnettu Gaga paljasti myös äskettäin meikittömät kasvonsa Harper’s Bazaar -lehdelle.