Matti Nykäsen linnareissu varmistui ennätysajassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään monet suomalaiset mediat ovat kertoneet, että kotimainen mäkilegenda Matti Nykänen joutuu vuodeksi ja neljäksi kuukaudeksi kaltereiden taakse. Korkein oikeus ei nimittäin antanut Nykäselle valituslupaa tuomiosta.

Matti Nykänen on keikakalenterinsa mukaan myynyt keikkojaan vielä 24. syyskuuta saakka, jolloin hän esiintyy Helsingissä Stadin tähti -ravintolassa. Hän voi kuitenkin joutua kiven sisään jo ennen sitä, ellei saa lykkäystä tuomionsa täytäntöönpanoon.

Korkein oikeus antoi tuomion ennätysnopeasti, sillä valituslupahakemuksen käsittely kesti normaalin 4 – 6 kuukauden sijaan vain kolme viikkoa. Tämä poikkeuksellisen nopea käsittely voi viitata esimerkiksi siihen, että valituslupahakemukseen ei ollut minkäänlaisia perusteita. Nykänen on istunut vankilassa vastaavanlaisesta rikoksesta aiemminkin.