Tältä Reese Witherspoon näyttää onnettomuuden jälkeen – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Oscar-palkittu Hollywood-tähti Reese Witherspoon joutui äskettäin auton ruhjomaksi juoksulenkillään. 84-vuotias nainen töytäisi autollaan suojatietä ylittänyttä näyttelijätärtä, joka kiidätettiin sairaalaan. Eläkeläinen passitettiin puolestaan uuteen ajokokeeseen.

Nyt Reese on kuvattu ensimmäistä kertaa onnettomuuden jälkeen. 35-vuotiaan tähden kasvoissa ja käsissä näkyy selviä ruhjeita. Otsassa on laastari ja koko silmäkulma on mustelmilla. Katso kuvat tästä.

Kahden lapsen äidin kerrottiin kuitenkin selviytyneen rytäkästä pienillä vammoilla ja säikähdyksellä. Witherspoon näyttäytyikin pian julkisuudessa tapahtuneen jälkeen ruhjeidensa kanssa. Kaunotar oli kuitenkin ruhjeineenkin upea ilmestys pienissä bootseissaan ja sinisessä mekossaan.

Walk the Line -elokuvasta parhaan naispääosan Oscarin vuonna 2005 voittanut Reese Witherspoon on naimisissa Hollywood-agentti Jim Tothin kanssa. Näyttelijäkaunottarella on kaksi lasta aiemmasta avioliitostaan näyttelijä Ryan Philippen kanssa. Äskettäin tänä vuonna vihityn pariskunnan uutisoitiin kiinnostuneen ostamaan Brad Pittin hulppean 13 miljoonan dollarin ökykodin Malibusta.