Scarlett Johanssonin härskit alastonkuvat nettiin – katso maistiainen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäpariskunta Scarlett Johansson ja Ryan Reynolds erosivat taannoin ulkoisesti varsin sopuisissa merkeissä. Sen jälkeen kaunotar heilasteli kolmen kuukauden ajan 51-vuotiaan näyttelijän Sean Pennin kanssa. Äskettäin uutisoitiin myös Johanssonin iskeneen silmänsä näyttelijäkomistus Justin Barthaan.

Maaliskuussa viihdelehdet kertoivat, että näyttelijäkaunottaren matkapuhelin oli varastettu. Nyt ilmeisesti juuri sen jäljiltä verkkoon on päätynyt alastonkuvia julkkiskaunottaresta. Niissä Scarlett Johansson muiden muassa esittelee rintojaan sängyllä.

26-vuotias näyttelijäkaunotar tähdittää parhaillaan sarjakuvakirjaan perustuvaa elokuvaa yhdessä Chris Evansin ja Jeremy Rennerin kanssa. Johansson näyttelee elokuvassa superagentti Mustaa Leskeä. Näyttelijäkomistus Evans taas näyttelee elokuvassa Kapteeni Amerikka -supersankaria.

Scarlett Johanssonin ja Ryan Reynoldsin taannoisen eroilmoituksen jälkeen selvisi, että eroon liittyi myös Sandra Bullock. Kolmiodraamasta vedettiin julkisuudessa johtopäätös, että Bullock ja Reynolds olivat olleet yhdessä jo Ryanin avioliiton aikana. Uusi pari vietti muiden muassa joulun yhdessä Sandran perheen parissa ja uudenvuoden kahdestaan romanttisella illallisella. Reynolds ja Bullock näyttelivät rinnakkain elokuvassa The Proposal, ja rakkauden uskottiin alkaneen jo kuvauksista.