Teinipoppari tatuoi Justin Bieberin ranteeseensa? Katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Selena Gomez on ollut viime aikoina otsikoissa rohkeiden asujensa lisäksi myös ihmissuhteensa merkeissä. Kaunotar nimittäin seurustelee megatähti Justin Bieberin kanssa. Pariskunnan on uutisoitu eronneen jo useaan otteeseen ja suhdetta kutsutaankin jo on-off-suhteeksi.

Teinitähti esiintyi viikonloppuna Mandalay Bay Resort -kasinolla Las Vegasissa. Kiiltelevään pikkutoppiin pukeutuneen Gomezin avoin kaula-aukko ei kuitenkaan ollut kuvaajien kohteena. Tähden ranteessa nimittäin komeili ”Justin” tatuointi, jonka alapuolella oli pieni sydän.

E! News -sivuston mukaan Selenan edustajat kertoivat, että ”tatuointi” on vain tilapäinen. Läheltä katsottuna teksti näyttääkin kynällä rustatulta rakkausviestiltä. Mediassa on kuitenkin spekuloitu tatuoinnin tarkoitusta ja jotkut uskovat teinirakastavaisten etenevän liian nopeasti.

Äskettäin Justin Bieber kertoi medialle avoimesti haluavansa naimisiin parikymppisenä ja saada lapset nuorena. Selena Gomez on kuitenkin aiemmin sanonut ettei hän aio naida nykyistä poikaystäväänsä.

19-vuotiaan Selena Gomezin ja 17-vuotiaan Justin Bieberin seurustelun tultua julki Bieberin fanit lähettivät Selenalle runsaasti tappouhkauksia. Tuolloin asiantuntijat neuvoivat teiniparia pitämään matalaa profiilia, mutta neuvot heitettiin sittemmin romukoppaan kuherruskuvien myötä. Fanit ovat iloinneet pariskunnan taannoisista erohuhuista erityisesti Twitter-mikroblogeissaan.