BB-Ben jäi kiinni Amandalle – sänkyhommat törkeästi kännin piikkiin

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asukkaat pääsivät pois tehtäväalueelta ja Veera liittyi asukkaiden joukkoon. Samalla Benin ja Amandan välienselvittely oli vain ajan kysymys. Amanda onnistui hetken aikaa välittelemään miestä, mutta lopulta Ben sai puhuttua neitokaisen kanssaan pesään.

BB-Ben joutuu nyt tilille tekemisistään talossa vierailleiden neljän naisen kanssa. Pesässä Ben aloitti selittelynsä tapahtuneesta. Yritys kuitenkin kariutui nopeasti, kun Ben jäi Amandalle kiinni valehtelemisesta. Mies yritti vierittää sekoilujaan kännin piikkiin. Hän ei kuitenkaan tiennyt, että Amanda oli nähnyt kaiken videolta.

– Mä haluan kertoa sulle yhden jutun. Tai ehkä pari. Meillä on ollut pullonpyöritystä ja siinä mä oon joutunut pussaamaan tyttöä. Sit yhtenä yönä mä olin sellaisessa kännissä, että mä en kunnolla muista. Mä nukuin yhden Netan kanssa ja sit Netta hiplasi koko ajan tästä, Ben selitteli.

– Sit mä yritin lähteä pois siitä. Mun piti nukkua siinä sängyssä. Mä olin koko ajan että pois pois ja että en mä jaksa nyt ja että mä en jaksa nyt. Sit mulla paloi yhtäkkiä hermot että ei v**tu ei v**tu. Se yritti pussailla, mut mä sanoin sille että rauhoitu. Sit mä annoin olla. Mulla paloi hermot ja annoin sen olla siinä ja hiplailla, Ben jatkoi.

– Sit yhtenä iltana tuli pussattua silleen äkkiä, mut se ei ollut musta kiinni. Tai oli se koska mä annoin tehdä niin. Mä tiedän että mun olis pitänyt jättää ne kirkkaat juomat pois. Mä halusin, että sä tiedät nää jutut. Mua ei ole pitkään aikaan vit**tanut näin.

Lopulta Amanda kertoi nähneensä miehen puuhat videolta

– Ai sä oot nähnyt ne? No… Mä en voi sanoa enää yhtään mitään. Mä voin vaan pyytää anteeksi, BB-Ben joutui toteamaan jäätyään kiinni.

– Miks se muija ähki siinä sängyssä niin paljon? Mulle on näytetty kaikki, Amanda tivasi.

– Mä otin vain kiinni siitä näin, Ben jatkoi selittelyä.

– Mulle on kyllä näytetty kaikki. Valitettavasti. Klippi alkoi siten, että sulta kysyttiin että onko sulla ikävä Amandaa. Sä sanoit, että ei todellakaan ole, Amanda muisteli näkemäänsä.

– Mä en muista mitään tuollaista. Mun mielestä mitään tuollaista ei ole ikinä tapahtunut. No en mä voi sanoa mitään. Sä oot nähnyt mitä sä oot nähnyt, Ben selitteli.

Selitykset saivat jatkoa, kun Ben yritti vierittää syytä paljastusvideosta Isovelin niskoille. Hän vihjasi, että Isoveli olisi tekaissut videon, jossa Ben nähtiin sänkypuuhissa.

– Oliko se sun videolla näkemä ähkintä ihan aitoa vai oliko se jostain pornoklipistä otettu? Mä voin ihan suoraan sanoa, että niin ei tapahtunut, Ben yritti edelleen selitellä.

Lopulta Amanda kertoi olevansa sekaisin videolta näkemänsä ja Benin kertoman tarinan välillä. Kumpikaan ei huomannut, että BB-talon yökameran kuvissa tummat hiukset näyttävät vaalealta. Amanda luulee siksi Benin seksiseuralaista virheellisesti Kaisaksi.