Raju välikohtaus BB-talossa – Tamer oli käydä käsiksi Terhiin

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon varsinainen julkkisasukas BB-Tamer on televisiosta tuttu realitytähti. 26-vuotias turkkilaismies on nimittäin tähdittänyt jo kahden tuotantokauden ajan suosittua Matkaoppaat-sarjaa.

BB-Beniä lukuunottamatta varsinaiset asukkaat asustelevat talon tehtäväalueella taivasalla viikkotehtävän merkeissä. Piiskaava tuuli ja rajut rankkasateet ovat kiristäneet asukkaiden tunteita ja ikäviltä välikohtauksilta ei ole vältytty.

Toissapäivänä Tamer sai raivokohtauksen BB-Suville ja huusi tälle päin naamaa. Turkkilaisnuorukainen nimittäin suuttui kun Suvi komensi tätä. Viime yönä Tamer raivostui toden teolla Terhille.

– Terhi oikeesti nyt mä suutun Ole hiljaa sa**ana. Mä suutun. V**tu. Kuka äsken sa**ana sanoi, että on nukkunut mut mä menen sinne. Sa**ana olkaa nyt hiljaa mä suutun v**tu saatana. V**tu kuka äsken s**tana! BB-Tamer raivosi.

– Älä vi**u tulee huutaan mulle! Tuutsä päälle? Tuutsä päälle? Terhi huusi kurkku suorana.

Tänään BB-Terhi kertoi BB-Annikalle kiivasluonteisen Tamerin käyttäytyneen häntä kohtaan uhkaavasti yöllä.

– Pyysin Tameria vähän siirtymään, jotta mäkin saisin nukuttua. Sit se sai hirveen raivokohtauksen ja huus v***u, s*******a, p*rkele.. Terhi kertoi.

– Se olis käyny muhun kiinni, jos oisin vähänki vaikka tökkässy sitä. Jätkät sit repi sen irti mun edestä. Mua ärsyttää niin suunnattomasti se ihminen tällä hetkellä, Terhi tilitti.

– Oisit tökkäsy sitä niin se olis lentänyt pihalle täältä, Annika vastasi.