Cheryl Cole ihastutti lentoemäntänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Girls Aloud -tyttöbändistä julkisuuteen singahtanut Cheryl Cole ei ole juurikaan näyttäytynyt julkisuudessa futarimiehensä Ashley Colen naisseikkailujen uutiskohun jälkeen. Äskettäin tähti kuitenkin julkaisi seksikkään tyttökalenterinsa ensi vuodelle.

Nyt maailman seksikkäimmäksi poppariksi äänestetty Cole matkusti Afghanistaniin tapaamaan brittisotilaita. Hyväsydäminen kaunotar halusikin tarjoilla lentokoneessa urheille sotureille ruokaa ja kaikki olivat haltioissaan Colen lentoemännän roolista. Katso kuvat tästä.

– Cheryl alkoi tarjoilemaan ruokapaketteja sotilaille, mikä oli uskomatonta. Hänen ei olisi tarvinnut tehdä sitä, mutta kaikki olivat todella vaikuttuneita hänen esimerkillisestä käytöksestään, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

28-vuotias Cheryl Cole yrittää parhaillaan valloittaa Yhdysvaltojen musiikkilistoja The Black Eyed Peas -tähti Will.i.amin opastuksella. X Factor -ohjelmasta potkut saanut kaunotar kokeilee siipiään myös näyttelijänä What To Expect When You’re Expecting -elokuvassa. Muita elokuvan tähtiä ovat muun muuassa Cameron Diaz ja Jennifer Lopez.