Lady Gaga kolmiodraamassa – taskupuhelu paljasti pettämisen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuvan Lady Gagan uutisoitiin äskettäin seurustelevan Vampyyripäiväkirjat-hittisarjan komistuksen Taylor Kinneyn kanssa. Nyt megatähden kuuman romanssin taustalla kerrotaan olevan kolmiodraama.

Popparin kerrotaan ihastuneen näyttelijäkomistukseen You and I -musiikkivideonsa kuvauksissa. Näyttävä parivaljakko kuvattiin äskettäin kuhertelemassa intohimoisesti Kaliforniassa. Nyt Kinneyn uutisoitiin jättäneen tyttöystävänsä Brittany Sackettin Gagan takia.

– Lady Gaga oli Brittanyn poikaystävän kanssa ja Brittany sai tietää Taylorin pettävän häntä, Sackettin läheinen ystävä kertoi Star-lehdelle.

Lehden mukaan Brittany sai tietää suhteesta taskupuhelun välityksellä. Kinneyn puhelin oli soittanut vahingossa tyttöystävälleen ja petetty kiinteistönvälittäjänä työskentelevä Brittany kuuli tähtien muhinoivan. Vampyyripäiväkirjat-komistus oli muun muuassa puhelussa kuiskutellut Gagan olevan seksikäs.

Taannoin megatähti Lady Gaga purskahti itkuun tuomaroidessaan So You Think You Can Dance -tanssikilpailua. Hän kertoi tanssijoiden esityksien olleen niin herkkiä ja tunteellisesti voimakkaita ettei hän voinut pidätellä tunteitaan. Megatähti myös paljasti äskettäin olevansa yksinäinen ja tekevänsä koko ajan töitä.