Nicole Coco Austinin asu petti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nicole ”Coco” Austin tuli alunperin tunnetuksi hiphop-tähti Ice T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon rohkeiden poseeraustensa ansiosta. Paparazzien sijaan hän julkaisee kuvansa pääasiassa itse.

Keväällä Coco ja Ice T uudistivat vihkivalansa, jolloin Coco esitteli takuulla vuoden paljastavimman hääpuvun, joka nimittäin paljasti hänen rintamuksensa. Nyt Coco osallistunut pienessä asussa muotinäytökseen, joka ei sujunut ihan odotetusti. Hänen asunsa nimittäin petti sillä seurauksella, että rinta paljastui kokonaan.

30-vuotias Nicole ”Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle.