BB: Amandan ja Oscarin seksipaljastukset yllättivät

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -asukkaat ovat saaneet tutustua toisiinsa varsin hyvin viime päivinä ulkosalla vietetyn viikkotehtävän merkeissä. Usein puhe on jossain vaiheessa kääntynyt seksiin ja seksuaalisuuteen. Äskettäin puheena olivat erikoisimmat paikat seksin harrastamiseen.

Luonnollisesti BB-Oscar oli jo pornouransa johdosta innokas vastaamaan kysymykseen. Ilman pidempää pohtimista hän paljasti oman vastauksensa.

– Bussipysäkillä. Odotettiin siinä bussia ja sit riisuttiin. Sit siinä meni kesken duunailun joku koiranulkoiluttaja. Sit se tuli pian takas ja katsoi meitä. Sit mietittiin, että koskahan se bussi tulee ja alettiin pukea päälle, Oscar kertoi asukkaille.

Hieman yllättäen myös BB-Amanda rohkaisi mielensä ja kertoi oman erikoisimman paikkansa. Hieman aiemmin hän oli kertonut kiertäneensä räppäri-poikaystävänsä kanssa koko viime kesän keikkamatkoilla ympäri Suomea.

– Mulla on kyllä se merkki joka on Suomen keskipisteessä. Oltiin siinä sen vieressä ja autot ajoi siitä koko ajan ohi. Sielläkin tuli kyllä pari tyyppiä vetään röökiä ja tsiigaan. Se oli sellainen läppä. Oli pakko tehdä niin, Amanda kertoi.

– No, mulla on ehkä autopesula, BB-Tanja kertoi.