He ovat ensimmäisessä BB-häätöäänestyksessä: ”Tää on sairasta!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa ilmoitettiin juuri ketkä asukkaista ovat häätöäänestyksessä. Pari viikkoa sitten alkaneen tuotantokauden ensimmäisessä äänestyksessä ovat BB-Terhi, BB-Oscar, BB-Janica ja BB-Tamer.

Erityisesti Terhi järkyttyi kuultuaan oman nimensä häätöäänestyksessä mukana olevien listalla. Hän purskahti heti itkuun ja nousi halaamaan Annikaa. Myös BB-Annika vuodatti vuolaasti kyyneleitä ystävänsä puolesta.

– Saanks mä nousta tästä? BB-Janica puolestaan kysyi apeana.

Asukkaat ryhtyivät kuitenkin pian nauramaan, kun Isoveli kertoi oljenkorsikilpailusta. Nauru loppui lyhyeen, kun ilmoituksen sisältö selvisi heille. Oljenkorsiäänestyksessä kisan voittanut asukas voi vaihtaa itsensä tai jonkun muun nimetyn pois häätöäänestyksestä. Valintaa ei saa paljastaa muille asukkaille, ennen kuin Isoveli antaa siihen luvan.

– Tää on v**un sairasta peliä! Mulle tulee sellainen, että haluako mä olla enää mukana tällaisessa pelissä. Mä ajattelin, että tää ei olisi oikeasti näin rankkaa, BB-Suvi totesi.

– Tässä on sitä peliä, BB-Salar jatkoi.

– Siitä tulee vi**nmoista vihaa, BB-Ben komppasi muita.