BB-Stefan sanoi Isovelille suorat sanat – heitettiin ulos päiväkirjahuoneesta

Big Brother · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään Big Brother -talon eilisistä kosteista bileistä, joissa BB-Stefan innostui esittelemään sukukalleuksiaan asukkaille Totuus ja tehtävä -kisailun melskeissä saatuaan siitä käskyn.

Eilen Stefan kertoi Benille ajautuneensa ongelmiin päiväkirjahuoneessa. Mies oli kuluneella viikolla valvonut Amandan puolesta viikkotehtävässä ja käynyt purkamassa tuntojaan päiväkirjahuoneessa ilmeisesti hieman turhankin rajuin sanakääntein.

– Mut häädettiin kaksi kertaa viime viikolla ulos päiväkirjahuoneesta. Mä sanoin mun mielipiteeni suoraan. Sit tuli hiljaista ja summeri soi. Oli vähän raskaat yöt vi**u. Tuli valvottua ja mietittyä kaikennäköistä, BB-Stefan kertoi.

Stefanin mainitsemia tilanteita päiväkirjahuoneesta ei jostain syystä esitetty lainkaan ohjelman televisioversiossa. Samalla tavalla monet muut merkittävä juonenkäänteet on jostain syystä jätetty esittämättä. Ohjelman fanit ihmettelivät muiden muassa sitä, ettei Amandan taannoista murtumista esitetty televisiolähetyksessä.