IKEA perusti äijähuoneen miehille – nyt kelpaa shoppailla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monissa vaatekaupoissa on ollut jo vuosien ajan eräänlaisia äijäparkkeja, joissa miehet ovat voineet rentoutua hetkisen aikaa samalla kun naisväki keskittyy shoppailemiseen. Nyt myös huonekaluliike IKEA on perustanut kauppoihinsa äijäparkkeja.

Kyseessä on Australian Sydneyssä sijaitseva IKEA, joka otti tosissaan miesten toiveet omasta nurkkauksesta. Kauppaan perustettiin Manland-niminen nurkkaus, jota paikallinen lehti nimitti aviomiesten ja poikaystävien päiväkodiksi, Curbed uutisoi.

Miehet jaksavat harvemmin shoppailla yhteen menoon niin pitkään kuin naiset, joten äijäparkki on saanut suuren suosion. Miehille pyhitetystä huoneesta löytyy konsolipelejä, flipperi, pöytäfutista, ilmaisia hot dog -suupaloja. Kirjoja ei ole tarjolla lainkaan. Sisään astuessaan miehelle annetaan mukaan ajastin, joka soi puolen tunnin kuluttua.