Alaston Talent-tuomarihottis tekee hyvää – tässä kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen mallikaunotar Kelly Brook on noussut parissa vuodessa tuntemattomuudesta kansainväliseksi tähdeksi. Talent-tuomaristossa nähty kaunotar voitti äänestykset maailman kauneimmasta julkkisvartalosta ja maailman kauneimmista sääristä.

Nyt auliisti kurvejaan esittelevä kaunotar poseerasi alasti kameralle hyvän asian puolesta. Brook nimittäin esiintyy ilman rihman kiertämää PETA-eläinsuojelujärjestön Whose Skin Are You In? -kampanjakuvassa. 31-vuotiaan brittimallin paljaat muodot on päällystetty käärmeennahkakuvioisella vartalomaalilla. Hän protestoi kuvalla muun muuassa sitä, kuinka käärmeitä, liskoja ja alligaattoreita nyljetään elävältä vaateteollisuuden tarpeisiin.

Vuonna 2009 Kelly Brook sijoittui viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä. Kesäkuussa 2011 Brook sai keskenmenon ollessaan viidennellä kuulla raskaana. Lapsi olisi ollut hänen ja rugbypelaajamiehensä Thom Evansin ensimmäinen.