Kendall Jenner ihastutti New Yorkissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin julkkisperheen tunnetuin jäsen Kim Kardashian on rakentanut ympärilleen todellisen imperiumin. Kardashian perheen nuorimmat sisarukset Kylien ja Kendall Jenner kulkevat isosiskonsa vanavedessä.

14-vuotias Kylie Jenner teki äskettäin catwalk-debyyttinsä poptähti Avril Lavignen suunnittelemaan asuun pukeutuneena. 15-vuotias Kendall Jenner aiheutti taannoin kohua poseeraamalla bikinikuvissa, mutta sittemmin hän on pitänyt hieman enemmän vaatteita yllään. Nyt Kendall on ikuistettu New Yorkissa sijaitsevan hotellin edustalla.

Isosisko Kim Kardashian on ylpeä pikkusiskoistaan. Kaunotar kehuu heitä blogissaan, kertoo jännittäneensä pikkusiskoistaan kertovaa artikkelia ja julistaa samalla olevansa uskomattoman ylpeä söpöistä ja suloisista kuvista.