Lost in Music -kaupunkifestivaaliin uusia kiinnityksiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Osana Musiikki & Media -tapahtumaa Tampereella 19. – 22. lokakuuta järjestettävä Lost in Music -kaupunkifestivaali julkisti elokuussa esiintyjiään, ja nyt joukkoon on tullut lisäyksiä. Myös esiintymispaikkakohtainen ohjelma on muotoutumassa.

Tampereen Pakkahuoneen YleX Stagella ja Klubin puolella nähdään perjantaina 21. lokakuuta Chisu, Manna, entisistä Brightboy-jäsenistä koostuva Isoveli, eestiläinen Ewert and the Two Dragons, Redrama, Arttu Wiskari, The Wrecking Queens, Palava ja Pasa.

Lauantaina 22. lokakuuta Pakkahuone-Klubilla esiintyvät Disco Ensemble, Regina, Notkea Rotta, Freeman, Dalindeo Cinematic Experience, Siinai ja Felix Zenger. Lost in Musicissa vietetään metallilevy-yhtiö Spinefarmin 20-vuotisjuhlaa. Juhlaillassa Tampereen Yo-talolla lauantaina esiintyvät Ensiferum, Profane Omen, Metsätöll ja MyGrain.