Maajoukkueen kapteeni petti kuninkaallista vaimoa: YouTube sensuroi paljastusvideon! Tässä kohuvideo

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa on syntynyt valtava kohu tapauksesta, jossa Englannin rygbymaajoukkueen kapteeni Mike Tindall on ikuistettu yökerhon valvontakameran raskauttaviin kuviin. Niissä äskettäin naimisiin mennyt mies nähdään suutelemassa ja halailemassa toista naista.

Tapauksen tekee entistä skandaalimaisemmaksi se, että Mike Tindall meni vain puolitoista kuukautta sitten naimisiin Kuningatar Elizabethin lapsenlapsen Zara Phillipsin kanssa. Häät pidettiin 30. heinäkuuta Skotlannissa. Skandaalia ei lainkaan vähennä se, että YouTube-videopalvelu sensuroi videon poistamalla sen palvelustaan.

Video on kuvattu Uudessa-Seelannissa, jossa joukkue äskettäin vieraili Rugby World Cupin merkeissä. Joukkueen edustajia nähtiin viettämässä iltaa Queenstownissa sijaitsessa Altitude-ravintolassa, The Herald Sun. Ensin tapauksesta vuoti lehdistölle tietoja silminnäkijöiden kertomusten perusteella, mutta niiden tueksi saatiin pian myös valvontakameran materiaalia.