Michelle Williams povekkaana Marilyninä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teini-ikäisenä Dawson’s Creek -televisiosarjasta ja sittemmin muiden muassa Brokeback Mountain ja Shutter Island -elokuvista tuttu Hollywood-kaunotar Michelle Williams on tekemässä paluuta julkkismarkkinoille.

Williams poseeraa parhaillaan Vogue-lehden lokakuun numeron kansikuvassa sensuellina Marilyn Monroena.

Reuters-julkaisu haastatteli taannoin Michelle Williamsia Blue Valentine -elokuvan vuoksi. Kyseinen draama oli kategorioitu merkinnällä R-17, koska elokuvassa nähtiin realistinen suuseksikohtaus. Williamsin mukaan myös Black Swan -elokuva avasi lesbokohtauksillaan tien myös muillekin realistisen oloista seksiä sisältäville filmeille.

– Tämä uusi elokuva on omalla tavallaan todella kaunis ja sensuelli. Seksi siinä ei tunnu myöskään epäaidolta. Se on intiimi ja rohkea kertomus kahden ihmisen välisestä rakkaussuhteesta, ja vastanäyttelijäni Ryan Gosling hoiti myös roolinsa todella hienosti. Elokuva on saanut kiitosta myös muilta tahoilta, joten olemme onnistuneet, Michelle Williams kertoi Reuters-julkaisulle.

30-vuotias Michelle Williams teki läpimurtonsa Dawson’s Creek -nuorisosarjasta ja on sittemmin tehnyt menestyksekästä uraa valkokankaalla. Hän sai Brokeback Mountain -elokuvasta parhaan naissivuosan Oscar-ehdokkuuden. Williams tunnetaan myös edesmenneen näytteljä ja Oscar-voittaja Heath Ledgerin entisenä kihlattuna ja Heath on myös yksinhuoltaja-Michellen kolmevuotiaan tyttären Matilda Rose Ledgerin isä.