Catalina Robayo ilman pikkuhousuja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin maailmalla kruunattiin Miss Universumiksi Miss Angola. Tulos oli pettymys amerikkalaisille, sillä he olivat etukäteen voitonvarmoja. Myös Miss Suomi putosi kisasta jo ennen finaalia. Nyt Miss Kolumbia Catalina Robayo on noussut otsikoihin erään kuvaussessionsa merkeissä.

Robayo ikuistettiin nimittäin merenrannalla muotikuvauksissa. Neitokainen nähtiin kahlaamassa rantavedessä keltaisessa mekossaan. Rannalla tilannetta tallensivat paparazzit, jotka saivatkin kuvattua hieman paljasta peppua. Toisella kerralla Catalina Robayon pikkuhousuton jalkoväli tallentui kameroille, kun missikaunottaren mekko paljasti liikaa.

Miss Universum -kilpailuissa kisan järjestäjät muistuttivat Catalina Robayolle, että tämän tulee pukea ylleen alushousut ennen kilpailua. Hän oli nimittäin jo etukäteen saanut maineen naisena, joka ei useinkaan pue ylleen alushousuja.