Ulosteet tulvivat BB-talossa – asukkaat evakuoitiin ulos

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on ollut tällä kaudella totuttua enemmän ongelmia wc:n kanssa. Eilen illalla vessanpönttö tukkiutui jo toistamiseen, jolloin hälytyssireenit alkoivat soimaan ja asukkaat evakuoitiin ulos vessan korjauksen ajaksi.

Vessa tukkeutui tällä kertaa Amandan jäljiltä, sillä hänen vierailunsa jälkeen pönttö alkoi tulvia likavettä vessan lattialle.

– Mä menin vessaan, ja sit Tamer sanoi että vedä vessa vielä kerran ennen kuin menet. Sit siellä haisi niin paljon, että mä jouduin suihkuttamaan sitä ainetta koko ajan että pystyin olemaan siellä. Sit kun vedin uudestaan niin… Siel on nyt mun kultakaloja, Amanda kertoi Benille.

Kultakaloilla Amanda viittasi edelliseen vessatukokseen, jossa Suvi tukki pöntön ja vessan lattialle ilmestyi uiskentelemaan ruskeita ”kultakaloja”. Asukkaat määrättiin hälytyssireenien soidessa pihamaalle, joten he pääsivät tälläkin kertaa nauttimaan porealtaasta. Samaan aikaan henkilökunta joutui kirjaimellisesti paskamaisiin hommiin.

Kello 01:20 yksi kameroista näytti hetken aikaa kuvaa vessasta. Tuolloin pönttö oli tulvinut jo lähes tunnin ajan. Nettilähetyksen kuvissa nähtiin hetken aikaa kuinka valkoiseen asuun pukeutunut henkilö puuhasteli vessassa ruskeaa vettä sangossaan. Myöhemmin tuotanto ilmoitti asukkaille, että tamponit ja terveyssiteet olivat todennäköisesti aiheuttaneet tukokset.