BB: Yllätyskäänne häätöäänestyksessä – pakka heti sekaisin

Big Brother · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka Big Brother -talossa nimettiin häätöäänestykseen neljä talon asukasta. Samalla heille kerrottiin oljenkorsikilpailusta, jonka voittajalle annetaan yllättävän paljon valtaa. Kilpailu sai asukkaiden pasmat sekaisin hyvin nopeasti.

Häätöäänestykseen nimettiin BB-Terhi, BB-Janica, BB-Oscar ja BB-Tamer. Tuotantokauden ensimmäisen oljenkorsikilpailun voitti Tamer, joka saa voittonsa myötä vaihtaa itsensä tai jonkun muun nimetyn pois häätöäänestyksestä.

Erityisesti talossa kovasti juonitellut Salar otti Tamerin voiton raskaasti. Turkkilaismies voi nimittäin halutessaan nimetä vaikka Salarin häätöäänestykseen itsensä tai jonkun muun asukkaan tilalle. Nyt ei-nimetyt asukkaat odottavatkin kauhunsekaisin tuntein kenet Tamer valitsee.