BB-Amanda pidätteli kyyneleitään: ”Vähän epäreilua”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talossa lauantai-iltaa vietetään parhaillaan karaoken parissa. Asukkaat pääsevät esittelemään laulutaitojaan kotimaisten hittien parissa. Turkkilaissyntyinen BB-Tamer esitti todellisen show’n, mutta muilta osin esitys ei vakuuttanut asukkaita.

Hetken kuluttua BB-Tanja valitsi esittääkseen viime kesän kuumimman kotimaisen kesähitin, Jare & VilleGallen Häissä-kappaleen. Samalla muut saivat huomata, että kappale aiheutti eräässä asukkaassa muita enemmän reaktioita. BB-Amanda nimittäin näki kappaleen videossa useita ystäviään, ja hän näytti pidättelevän koko kappaleen ajan kyyneleitään. Biisin jälkeen hän viimein avasi suunsa.

– Vähän epäreilua, että mä saan nähdä noin monta mun kaveria. Toi video on kuvattu jossain siellä kellarissa, Amanda totesi vakavana.

Seuraavaksi lauluvuorossa oli BB-Stefan, jonka karaoketaidot eivät välttämättä toisi miehelle levytyssopimusta muutoin kuin ehkä Sepi Kumpulaisen duettoparina. Hän nimittäin mumisi tyylikkäästi Popedan Kersantti Karoliina -kappaleen. Stefanin jälkeen vuorossa oli BB-Suvi, joka esitti Jenni Vartiaisen kappaleen Ihmisten edessä.