Hilary Rhoda joutui jääkiekkotähden jättämäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen huippumalli Hilary Rhoda oli pari vuotta sitten mukana Sports Illustrated -lehden maineikkaassa uimapukunumerossa. Perinteisesti helmikuussa julkaistavan erikoisnumeron sivuilla poseeraa lukuisia kaunottaria.

Hilary Rhoda seurusteli aiemmin New York Rangersissa pelaavan jääkiekkotähti Sean Averyn kanssa, mutta nyt pariskunta on eronnut. Samalla Hilarystä on tullut yksi sinkkumarkkinoiden tavoitelluimmista mallikaunottarista. Neitokaisen upeisiin bikini- ja topless-kuviin voi tutustua tästä.

24-vuotias Hilary Rhoda nousi mallimaailman tähdeksi poseerattuaan Vogue-lehden kannessa vuonna 2007 ja sen jälkeen Estee Lauderin mainoskasvona vuonna 2008. Rakettimaisen nousun mallimaailman kärkinimien joukkoon tehnyt kaunotar oli mukana Sports Illustrated -lehden vuoden 2009 uimapukunumerossa lukuisten muiden huippumallien kanssa.