Jenny McCarthyn rinnat paisuvat silmissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Hollywood-näyttelijä Jim Carreyn ex-vaimona tunnettu Jenny McCarthy on yksi suosituimmista Playboy-malleista. Hän oli Playboyn vuoden 1994 Playmate of the Year. Kaunotar erosi näyttelijämiehestään vuonna 2010 viiden vuoden yhteiselon jälkeen.

Nyt yhdeksänvuotiaan Evan Joseph -pojan äiti on esitellyt näyttävän vartalonsa kuvaajille rannalla, ja samalla mallikaunottaren muodot näyttävät kasvaneen silmissä edellisestä kerrasta.

38-vuotias Jenny McCarthy poseerasi Playboy-lehdessä ensimmäisen kerran vuonna 1993. Sittemmin hän on tehnyt uraa mallintöiden ohella myös televisiossa ja elokuvissa. Autismin parissa nykyisin paljon hyväntekeväisyyttä tekevä kaunotar kirjoitti äskettäin myös kirjan vanhemmuudesta.

Taannoin kaunotar kertoi menettäneensä kontrollin vartalostaan ollessaan raskaana. Hän kertoi lihoneensa liki satakiloiseksi raskauden aikana. McCarthy kertoi äskettäin Shape-lehdelle muun muuassa harrastavansa paljon seksiä pysyäkseen hyvässä kunnossa.

McCarthy on nähty valkokankaalla muiden muassa elokuvissa Scream 3, Scary Movie 3 ja Dirty Love. Playboy-lehdessäkin poseerannut vaalea kaunotar paljasti taannoin karmean kokemuksensa ensimmäisistä silikoneistaan. Hän kertoi ettei halpa klinikka käyttänyt lainkaan nukutusta.