Sinead O’Connor itsetuhoisena: ”Miten kannattaa tehdä itsemurha?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatähti Sinead O’Connor nousi supersuosioon 90-luvun alussa, kun hänen Nothing Compares 2 U -kappaleensa nousi jättihitiksi ja muodostui lopulta ikivihreäksi slovariklassikoksi. Äskettäin laulaja haki anaaliseksiseuraa netistä. Nyt tilanne on huolestuttava.

Nyt takavuosien suosikkilaulaja on nimittäin vihjannut suunnittelevansa itsemurhaa ja tiedustellut faneiltaan kuinka sellainen kannattaisi tehdä.

– Haluan kovasti mennä taivaaseen. Olen halunnut jo vuosia, mutta en voi hylätä lapsiani. Jos voisin kuolla ilman että he tietäisivät niin tekisin sen itse, Sinead O’Connor kirjoitti.

– Jos joku tietää miten voisin tappaa itseni ilman että lapseni saisivat tietää siitä, kertokaa siitä asap olkaa hyvä.

Sinead O’Connor kirjoitti aiemmin blogissaan haluavansa epätoivoisesti seksiä ja olevansa valmis sitä saadakseen rajuihinkin toimenpiteisiin. Hänen mielestään aiemmin ei-haluttavat miehetkin näyttävät nyt kiinnostavilta samoin kuin jopa hedelmät. Hakemansa seksiseuran suhteen laulajalla ei ole kovin suuria vaatimuksia.

– Miehen tulee olla tarpeeksi sokea ajatellakseen, että minä olen upea. Hänen nimensä ei kuitenkaan saa olla Brian tai Nigel. Haluan tehdä selväksi, että haluan anaaliseksiä ja olen pettynyt, jos sellaista ei ole tarjolla kaiken muun lisäksi. Joten jos et pidä ”vaikeasta ruskeasta”, älä ota yhteyttä.

44-vuotias Sinead O’Connor julkaisi ensimmäisen listoille nousseen Mandinka-nimisen singlensä vuonna 1988, mutta vasta kaksi vuotta myöhemmin julkaistu Nothing Compares 2 U rikkoi potin ja nousi muiden muassa Britannian singlelistan ykköseksi. Sittemmin singlet nousivat parhaimmillaan enää hädin tuskin Top 20 -listalle ja Sinead jäi yhden hitin ihmeeksi.