Christina Hendricks uhkeus peitti leffatähden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijätär Christina Hendricks tunnetaan Mad Men -televisiosarjan muodokkaana tähtenä, ja hän on ollut urallaan otsikoissa lähes yksinomaan rintojensa merkeissä. Samalla hänen ammatilliset saavutuksensa ovat jääneet julkisuudessa muotojen varjoon.

Nyt 36-vuotias punapää varasti kaiken huomion pulleilla purjeillaan I Don’t Know How She Does it -elokuvan ensi-illassa. New Yorkin Metro-lehti teki juhlista jutun sivuilleen, ja lehtikuvassa näyttää siltä, että elokuvan päätähti Sarah Jessica Parker yrittäisi piiloutua povipommin varustuksen taakse.

Lehtileike: Metro New York

Uudessa romanttisessa komediassa esiintyy lukuisia suosikkinäyttelijöitä, kuten Bond-tähti Pierce Brosnan, The Last Song -näyttelijä Greg Kinnear ja Gossip Girl -kaunotar Jessica Szohr. Päätähti Sarah Jessica näyttelee elokuvassa kiireistä perheenäitiä.

Christina Henricks tunnetaan parhaiten Mad Men -sarjasta, jossa hän näyttelee Joan Hollowayn roolia. Uhkea kaunotar on kyllästynyt siihen kuinka hänen kurvikkaat muotonsa ja jättimäiset rintansa ovat ainoa asia, johon hänessä kiinnitetään nykyisin huomiota. Hendricks on naimisissa näyttelijä Geoffrey Arendin kanssa.