Nämä BB-asukkaat halutaan ulos talosta

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -ohjelmassa on parhaillaan käynnissä ensimmäinen häätöäänestys, jonka myötä kauden ensimmäinen asukas häädetään tänä iltana talosta. Samalla saatiin myös tietoa siitä kenet BB-talon asukkaat haluavat passittaa ulos talosta.

Ensimmäisen häätöäänestyksen nimeämispisteet julkistettiin tänään. Niiden perusteella talossa on kaksi inhokkia ylitse muiden. Sekä BB-Tamer että BB-Oscar saivat nimittäin molemmat kaksitoista nimeämispistettä, joten asukkaat haluavat erityisesti heidät ulos talosta.

Nimeämisten perusteella häätöäänestykseen päätyivät Tamerin ja Oscarin lisäksi myös Janica ja Terhi. Häätöäänestyksessä olevien asukkaiden lista kuitenkin muuttui, kun Tamer voitti oljenkorsikilpailun ja voittonsa myötä sai vaihtaa itsensä pois äänestyksestä. Hän valitsi tilalleen Annikan.