AL: Helppo elämä -sarjan tähti kuoli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen näyttelijä Asko Sahlman on tullut suomalaisille tutuksi kymmenistä rooleistaan televisiossa, elokuvissa ja teattereiden lavoilla. 1990-luvun puolivälissä alkaneella urallaan Sahlman tähditti kuutta elokuvaa.

Nyt 56-vuotias näyttelijä on menehtynyt Lempäälässä tapahtuneessa onnettomuudessa. Aamulehden mukaan Sahlman joutui lauantai-iltana onnettomuuteen ja kuoli saamiinsa vammoihin. Yleisradion uutisten mukaan hän oli menettänyt moottoripyöränsä halllinnan Ideaparkin liittymän lähistöllä ja osunut keskikaiteeseen.

Asko Sahlman työskenteli esimerkiksi Tampereen Teatterissa, Tampereen Työväen Teatterissa ja Teatteri Telakalla. Viime vuosina hänet nähtiin Tummien perhosten koti ja Napapiirin sankarit -elokuvissa sekä Helppo elämä ja Ihmisten puolue -televisiosarjoissa.