BB-asukkaat raivostuivat Benin valehtelusta – näin he kommentoivat!

Big Brother · Stara.fi

Hetki sitten Big Brother -talossa asukkaat kokoontuivat olohuoneeseen, jossa Isoveli näytti heille videoita Benin touhaamisesta sinkkunaisten kanssa. Samalla miehen valheet paljastuivat asukkaille. Raskaimmin paljastukset otti BB-Stefan, mutta Ben jatkoi selityksiään.

– Kestiks tää muka näin kauan?! Mä muistin, että se oli pikku pusu. Mä en muista mitään tuollaista. Pussailtiinks me muka kahteen kertaan, Ben ihmetteli järkyttyneenä.

– Tekis mieli sanoa, että mä olin ihan v**un kännissä, mutta sehän ei enää auta, BB-Veera totesi vaisuna.

Erityisen raskaasti paljastukset otti BB-Stefan, joka oli koko ajan aavistanut Benin valehtelevan. Amandaan ihastunut 39-vuotias mies raivostui videon nähtyään ja poistui paikalta.

– Vi**u! Stefan huusi poistuessaan.

– Mä käyttäisin tässä tuhansia vuosia vanhaa sanontaa, jonka mukaan ”Olen vain mies”, BB-Mikael yritti keventää tunnelmaa.

Amanda poistui videon nähtyään silminnähden suuttuneena kylpyhuoneeseen. Siellä hän kommentoi näkemäänsä Annikalle.

– Kyllä mä tajusin jo silloin että joojoo. Silloin mä tajusin ensimmäisen kerran, Amanda kommentoi lyhyesti.

– Meinaatsä tehdä asialle jotain? BB-Annika kysyi.

– Höh… No aika jännä et ne tolleen näyttää noi meille, Amanda vastasi.

Tämän jälkeen Ben suuntasi kylpyhuoneeseen Amandan perässä. Samalla vanha tuttu selittely jatkui videolla nähdyistä paljastuksista huolimatta.

– Mä olin noi kaikki kertonut sulle mitä mä tein. Olinko? Okei. Mua ärsyttää kun mä olin kertonut sulle kaikki. Okei. Mä voin muistaa väärin, mut se pusu ei musta kestänyt noin kauan. Toi näyttää vi**n pahalta. Mitään ei tapahtunut, Ben selitteli edelleen.

– Tossa oli just toi klippi, jonka mä kerroin että mä olin nähnyt, Amanda totesi.

– Et sä nää sun silmillä mitään? Mä meen nyt röökille, Amanda poistui.

Tämän jälkeen Ben suuntasi makuuhuoneeseen ja piiloutui peiton alle. Muutaman minuutin kuluttua hän kuitenkin palasi vielä muiden asukkaiden pariin selittelemään. Samaan aikaan toisaalla Stefan, Terhi ja Tanja puivat näkemäänsä.

– Ihan v**un mulkkuhan se on ollut Amandaa kohtaan. Tota samaa asiaa se teki tänään päivälläkin, Stefan totesi suuttumuksen vallassa.

– Benkkuun lähti kyllä luottamus vähän niin kuin laskuun, BB-Terhi totesi.