Isoveli huijaa asukkaita – viikkotehtävä onkin valetehtävä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother – talossa alkoi tänään uuden viikon kunniaksi jälleen uusi viikkotehtävä. Tehtävän nimenä on Ninjat, ja sen perusteella asukkaiden tulee seurata heitä väijyviä ninjoja. Kyseessä ei ole kuitenkaan varsinainen viikkotehtävä, sillä Isoveli on jekuttanut asukkaita.

Hetki sitten tuotanto paljasti katsojille, että Ninjat-tehtävässä onkin kyse valetehtävästä. Asukkaat eivät sitä kuitenkaan vielä tiedä. Heille kerrottiin aiemmin, että Ninjat-viikkotehtävässä täytyy bongata talosta ninjoja ja havainnoida niiden liikkeitä. Big Brother kertoi järjestävänsä kilpailijoille myös ninjoihin liittyviä päivätehtäviä.

Todellinen viikkotehtävä annetaan vasta nyt, kun BB-Salar saa salatehtävän. Siinä hänen tulee piilottaa BB-taloon rahaa siten, että muut eivät löydä niitä. Joku muista asukkaista saa kuitenkin tehtäväkseen etsiä rahaa talosta muiden huomaamatta.